Trevlig semester på Ivö Camping

Att packa sin väska och åka på semester är en skön känsla. Tänk att få komma bort från vardagen, kunna göra vad man vill, precis när man själv vill – då är det semester.  

På campingplatser finns allt. Eller inget, om du föredrar det. Något av det bästa med att bo på Ivö Camping är mångfalden. Av människor förstås, men också av aktiviteter, boendeformer, natur och omgivningar.

Vi har cirka 130 elplatser, massor med tältplatser (alldeles intill sjön), 15 stugor och några villavagnar att hyra. Inom det handikappvänliga området finns barnvänlig badstrand, gästbrygga (går att hyra båtplats), servering med kiosk och minilivs, minigolf, hundrastgård och bad samt en lekplats.Stugor

Vi har 15 stugor för uthyrning året runt. I samtliga stugor finns kylskåp, kaffekokare, vattenkokare. Någon stuga har även trinettekök medan den största stugan samt villavagnar har riktigt kök, toalett och dusch. Elvärme finns i alla stugorna och en av stugorna, 3-bäddars, är handikappanpassad.

Behöver du gå på toaletten eller duscha finns detta i den gemensamma servicebyggnaden en liten bit från stugorna. Utanför varje stuga finns utemöbler för trivsamma stunder tillsammans.

Se våra stugor här. See our cabins here. Sehen Sie sich hier unsere Hütten an.

Fräscha servicebyggnader

Vi har två fräsch servicebyggnader som innehåller samlingsrum, tvättstuga, duschar och köksdel. 

Allt handikappvänligt! Här finns även skötrum för småbarn, återvinnings- station för hushållssopor och tömning för kassett-toaletter. Kolla in vår karta för mer infomation om vad som finns i respektive servicbyggnad.